Пітт та Джолі знову почали спілкуватися – ЗМІ

23 березня 2017, 10:20

Подейкують, стосунки голлівудських акторів Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, котрі в вересні ошелешили світ звісткою про своє розлучення, дещо потеплішали.

Після багатомісячного спілкування виключно через адвокатів, екс-подружжя, котре має шістьох дітей, знову налагодило контакт між собою.

Про це повідомляє "People".

"Він (Бред) тепер набагато щасливіший. Для нього це велике полегшення, що все це більше не виставляється на огляд публіки", - розказало джерело.


Джолі з Піттом знову спілкуються?

"Це були непрості часи, але їм вдалося все вирішити. Є прогрес", - запевнив інформатор.

Зі слів співрозмовника видання, Пітт завжди віддавав Джолі належне, як хорошій матері для їхніх синів та дочок. Мета їх обох – зробити все якнайкраще для дітей. Почастішали й зустрічі Бреда з ними.

"Тепер він проводить із дітьми більше часу, коли вони у Лос-Анджелесі. Він навіть проводить час із Меддоксом і Паксом. Усе дійсно заспокоюється", - зазначило джерело.

Нагадаємо, подейкували, саме конфлікт Бреда з 15-річним Меддоксом, у ході якого актор підняв на хлопця руку, змусив Анджеліну одразу ж прийняти рішення про розлучення. Одначе підстав звинувачувати Пітта у сімейному насильстві не знайшло ані ФБР, ані соціальні служби.

Як відомо, доказом того, що 53-річний Бред Пітт та 41-річна Анджеліна Джолі таки змогли порозумітися, можна вважати й те, що в нещодавньому інтерв’ю актриса заявила, що вони з колишнім назавжди лишаться однією сім'єю.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів