Росія відмовляється від трансляції виступу Самойлової для "Євробачення"

24 березня 2017, 09:04

Російський "Первый канал" відхилив пропозицію Європейської мовної спілки про організацію дистанційного виступу російської учасниці Юлії Самойлової на "Євробаченні".

Про це повідомляє "Meduza’.

"Ми вважаємо дивною пропозицію дистанційної участі і відмовляємося від неї, оскільки вона, безумовно, суперечить самому змісту заходу, неухильним правилом якого є виступ у живому ефірі на сцені "Євробачення"", - йдеться у заяві телеканалу.

Виступ Самойлової не транслюватимуть

У повідомленні також зазначено, що Європейський мовний союз "не повинен винаходити нові правила для російського учасника у 2017 році і здатен провести конкурс відповідно до свого ж регламенту".


"За правилами "Євробачення", країна-господар має забезпечити всім учасникам "можливість отримати в'їзну візу на весь період проведення заходу". Таким чином відмова Юлії Самойловій у в'їзді на територію України порушує правила конкурсу", - йдеться у заяві.

Нагадаємо, після того, як СБУ заборонила в’їзд російській учасниці на територію України, Європейська мовна спілка запропонувала транслювати виступ росіянки дистанційно.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів