Елтон Джон про чоловіка: Наше кохання стає дедалі сильнішим

24 березня 2017, 13:10

Британський співак Елтон Джон, котрий у 2014-му році нарешті одружився зі своїм коханим Девідом Фернішем після понад 20 років разом, каже, що їхні стосунки дедалі стають лише кращими.

Іще дужче зміцнила їхню пару поява дітей, Закарі, якому вже 6, і 4-річного Елайджі.

Про це сер Елтон розказав у радіоінтерв’ю, пише "Contact Music".

"У нас були підйоми та падіння, як і в будь-якої пари. Наше кохання стає сильнішим і сильнішим. І над цим потрібно працювати…", - поділився співак.


Елтон Джон та Девід Ферніш кохають одне одного дедалі сильніше

"Народження дітей усе змінює, бо тепер усе обертається навколо них, а не навколо тебе. І це – найпрекрасніша річ, яку ти колись пізнаєш", - додав він.

Зі слів Елтона Джона, який і раніше шкодував, що так пізно зважився стати батьком, якби вони з Девідом були молодші, то завели б ще двох-трьох діток.

25-го березня артистові виповниться 70 років, і він уже не може дочекатися свого свята, головні деталі якого тримають від іменинника в секреті.

"Є люди, котрі не люблять днів народження, не люблять їх святкувати, не хочуть, щоби про них знали, а я завжди радів своєму дню народження", - розповів сер Елтон.

"Сімдесят – звучить архаїчно, хіба ні? Коли я ріс, сімдесят звучало ніби кінець світу. Але все змінилося, ти старий настільки, наскільки почуваєшся всередині", - запевнив він.

Нагадаємо, нещодавно артист зізнався, що понад усе в світі він любить своїх синочків, а лише потім – Девіда.

Фото з Instagram Ферніша

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів