Юрій Лоза: "Євробачення" – це британський міжсобойчик

27 березня 2017, 15:44

Відколи СБУ офіційно заборонила російській учасниці цьогорічного "Євробачення" Юлії Самойловій в'їзд на територію України, багато хто чекав на якусь яскраву заяву з цього приводу російського та радянського співака Юрія Лози.

І артист, котрий має "експертну" думку щодо всього – від сексуальної орієнтації Кріштіану Роналду до російського гімну, від якості музики "Rolling Stones" до "повторюваності" Моцарта – таки не змовчав.

Він написав про це пост на Facebook.


На думку Лози, провина за ситуацію, що склалася, лежить не на Україні, а на "господарях" конкурсу. Мовляв, саме акціонери "Євробачення" спровокували цей конфлікт, "проштовхнувши" торік на перше місце пісню Джамали, хоча взагалі не мали права її допускати, через політизованість пісні.

"Нас возять фізіономією по столі, а ми робимо вигляд, що все нормально, що ми готові й далі вбухувати гроші в цей британський міжсобойчик. Коневі зрозуміло, що Юля поїде за рік із черговою безликою піснею англійською мовою, придбаною в шведів, американців або ізраїльтян, і піаритиме чужу культуру, забувши про свою", - прогнозує артист.

Нагадаємо, організатори "Євробачення" запропонували транслювати виступ Самойлової, котру не впустять до України через її виступ у Криму, із Росії. Проте російський "Первый канал" відхилив цю пропозицію.

Як відомо, російський музикант Андрій Макаревич заявив, що йому шкода Самойлову.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів