Зірка "Гострих козирків" Кілліан Мерфі пожертвував 15 роками вегетаріанства

28 березня 2017, 15:38

Ірландський актор Кілліан Мерфі почав їсти м'ясо після 15 років вегетаріанства. І все заради кіно.

40-річна зірка змушений був принести у жертву свої звички, аби більш переконливо виглядати в ролі головного героя серіалу "Гострі козирки" - ватажка британських гангстерів 1920-х років Томаса Шелбі, пише "Hollywood".

"Я був вегетаріанцем протягом приблизно 15 років. Але це ніколи не було рішенням моралі. Я більше турбувався через (можливість підхопити) коров'ячий сказ (інфекційне захворювання в мозку великої рогатої худоби)", - пояснив Мерфі.

Він зізнався, що ще в 2013-му році, перед початком зйомок у серіалі "Гострі козирки", творці серіалу порадили йому змінити харчові уподобання.

Кіно примусило Мерфі почати їсти м'ясо

"Ще до першої серії "Гострих козирків" вони були стурбовані тим, щоб я не виглядав наче худий ірландський хлопчина, тож мій тренер рекомендував їсти м'ясо", – пояснив Кілліан.

Цікаво, що Мерфі, відомий глядачам ще й за фільмами про Бетмена, не любить грати персонажів виключно зі знаком плюс чи мінус.

"Я не думаю, що я правильний фізичний зразок для Бетмена... Мені, насправді, не цікаво грати героя з міцним підборіддям або мерзенного лиходія. Людина знаходиться десь посередині", - зауважив актор.

Нагадаємо, Кілліан Мерфі відомий глядачам за ролями у таких фільмах, як "28 днів потому", "Бетмен: Початок", "Сніданок на Плутоні", "Темний лицар", "Темний лицар повертається". А нині ж актор грає головну роль у серіалі "Гострі козирки".

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів