"Одне обличчя": В мережі глузують з дивного бюсту Роналду. ФОТО

30 березня 2017, 15:35

Бронзовий бюст футболіста Кріштіану Роналду не на жарт збурив мережу.

Досить дивну роботу скульптора Емануеля Сантоса було презентовано під час урочистої церемонії перейменування аеропорту Мадейри на честь форварда "Реалу".

Родзинкою заходу став саме бюст, який мав бути точною копією Роналду, але вийшло як вийшло. Тож не дивно, що фанати Кріштіану та просто користувачі Інтернет хутко узялися жартувати на цю тему, підкріплюючи все це досить влучними фотожабами.

Цікаво, що сам скульптор запевняє, що Роналду його бюст сподобався, пише "The Guardian".


"Це неможливо - догодити одночасно грекам і троянцям. Навіть Ісус не всім подобався. Це справа смаку, тож це не так просто, як здається", - сказав митець.

Він також розповів, як відбувалася робота над бюстом: "Я використовував в якості основи деякі фотографії Кріштіану Роналду, які я знайшов в Інтернеті, нічого конкретного. Я поклав фотографії поруч з собою і почав працювати над бюстом".

Скульптор запевняє, що Роналду бачив проміжний результат роботи над бюстом.

"Кріштіану побачив фотографії, які надіслав йому його брат. Я саме був з його братом в музеї Кріштіану на Мадейрі, і з повідомлень, які він відіслав у відповідь, я можу сказати, що йому сподобалося те, що він побачив", - зауважив Сантос.

Він додав, що Роналду лише попросив додати кілька зморшок, які в нього є, коли він посміхається в житті. Також футболіст буцімто схотів, аби скульптор дещо його омолодив, бо йому здалося, що він виглядає старше, ніж є насправді.

Нагадаємо, нещодавно з'явилися чутки, що Роналду народять двійню.

Фото Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів