Кім Кардашян зроблять гінекологічну операцію

31 березня 2017, 11:38

Американська реаліті-зірка Кім Кардашян не має секретів від своєї армії фанатів. Зокрема тепер вони в курсі, на яку гінекологічну операцію їхня улюблениця скоро ляже.

Як висловилася Кім, їй "приберуть дірку" в матці, щоби красуня змогла виносити третю дитину.

Про це Кардашян розказала у черговому випуску реаліті-шоу, пише "The Daily Mail".

"Я мушу піти на операцію та підготувати мою матку, бо я вирішила, що спробую народити ще одну дитину", - заявила Кім.


Кім повідала фанам про свої гінекологічні проблеми

"Мені потрібна операція на матці, ніби як прибрати ту діру. Потрібно вичистити, там є рубцева тканина. Це все одно буде дуже ризикована вагітність, (завдяки операції) мені просто вдасться завагітніти", - додала вона.

Як відомо, йдеться про наслідки прирощення плаценти, яке сталося в Кім під час першої вагітності. Через це в зірки були дуже тяжкі пологи, і навіть поставало питання про видалення матки. Щоби Кім змогла завагітніти другим дитям, їй знадобилося хірургічне втручання.

"Ця операція – дійсно останнє, що я можу спробувати. Я хочу, щоби в моїх дітей були брати і сестри, і хочу знати, що я зробила все для того, щоби це сталося", - пояснила Кардашян.

Нагадаємо, лікарі застерігають дружину Каньє Веста, що третя вагітність буде для неї дуже небезпечною. Подейкують, як запасний варіант подружжя все ж розглядає сурогатну матір.

Фото з Instagram Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів