Періс Хілтон про нового хлопця: Я ще ніколи не була так упевнена в чомусь у житті

3 квітня 2017, 15:31

Американська тусовщиця Періс Хілтон запевняє, що ще ніколи не була такою щасливою і не може дочекатися народження власної дитини.

36-річна білявка відверто розповіла про свого нового бойфренда - 31-річного актора Кріса Зілка, від якого в неї "метелики у животі".

"Я ще ніколи не була такою упевненою в чомусь у моєму житті. Він настільки неймовірний в усіх відношеннях", - заявила Періс в інтерв'ю "E! News".

"Ми насправді були друзями протягом дуже довгого часу, десь останні років шість. І лише останні кілька місяців між нами все серйозно. І це дійсно просто змінило моє життя у багатьох аспектах. Він приніс так багато щастя в моє життя, з ним я почуваюся у безпеці, він такий особливий", - додала вона.


За словами Хілтон, вони із Зілком - найкращі друзі, які проводять разом кожну хвилину.

Періс щаслива поруч із Крісом

"Я не знаю, чого б ще я могла просити. Він ідеально мені підходить", - наголосила тусовщиця.

До слова, можливо, незабаром Періс схоче ще й народити від Кріса. Адже білявка не приховує, що вже дозріла до материнства.

"До того, як я побачила мою племінниці Лілі, я здебільшого була зайнята бізнесом, своїм брендом, подорожами. Я просто думала, що в мене ніколи не буде на це (дітей) часу. Але після появи Лілі, і тепер, коли я така щаслива і закохана, то просто не можу дочекатися, щоб одного дня народити дитину й самій", - сказала Хілтон.

"Це просто сенс життя - мати свою сім'ю і привести у світ дітей", - додала вона.

Нагадаємо, про свій роман із зіркою фільмів-жахастиків Крісом Зілкою Періс натякнула наприкінці лютого.

А нещодавно тусовщиця уже підтвердила стосунки із молодшим за себе хлопцем.

Фото з Instagram Періс Хілтон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів