Амбер Хьорд показала, як кидається чоловіками. ВІДЕО

3 квітня 2017, 17:23

Американська акторка Амбер Хьорд, котра звинувачувала свого екс-чоловіка Джонні Деппа в насильстві, тепер, схоже, зможе сама будь-кому надавати стусанів.

30-річна білявка показала відео зі свого тренування, зокрема момент, де вона збиває з ніг двох спаринг-партнерів.

"Іще один день на роботі", - підписала Амбер.

Войовнича Амбер Хьорд

Як повідомляє "The Daily Mail", Хьорд нині готується до зйомок у сценах поєдинків у фільмі "Аквамен" за популярною серією коміксів. Вона грає королеву підводного світу Меру.


Між іншим, роль головного героя - Аквамена дісталася Джейсонові Момоа, якого фанати "Гри престолів" пам’ятають як Кхала Дрого.

До слова, Амбер Хьорд готується й до нової судової битви. Акторка подала позов проти продюсера фільму "Лондонські поля" Крістофера Хенлі.

Про це пише "The Sun" з посиланням на "The Hollywood Reporter".

Хьорд стверджує, що у "порнографічних" сценах фільму Хенлі використав дублерку, видаючи її за неї. Тоді як сама Амбер ще на етапі обговорення сценарію наклала вето на оголення та надмірну відвертість.

Також позивачка заявляє, що в Хенлі лишилися її фотографії, зроблені під час зміни костюмів. На них актриса "на різних стадіях оголення". Хьорд підкреслює, що по завершенні зйомок продюсер не має права володіти такими знімками та використовувати їх у той чи інший спосіб.

Нагадаємо, продюсери "Лондонських полів" першими подали позов проти екс-дружини Деппа, звинувативши її в порушенні умов контракту. Від Хьорд вимагають 10 мільйонів доларів компенсації.

Фото і відео з Instagram Хьорд

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів