I'll be back: Шварценеггер спростував чутки про те, що "Термінатора" більше не буде

4 квітня 2017, 14:55

Американський актор та політик Арнольд Шварценеггер заспокоїв фанатів "Термінатора", які повелися на чутки про завершення франшизи.

Цього не буде ніколи, запевнив він та не змарнував нагоди проїхатися по своєму "улюбленцю" Дональду Трампу.

Про це повідомляє "Contact Music".

"Я не хочу називати це фальшивою новиною, як це називає президент, але, гадаю, люди просто пишуть якісь речі – і я гадки не маю, чому. Лише тому, що (студія) "Paramount" не хоче брати франшизу "Термінатора", але ж є 15 інших студій, які це зроблять – тож це не означає, що франшиза закінчилася, чи не так?", - сказав "Залізний Арні" сайтові Fandango.com.


Зберігайте спокій, Термінатор ніде не дінеться

"Це просто означає, що ведуться переговори з іншою студією, але я не можу розказати вам жодних деталей. Вони повідомлять. Але, так, франшиза "Термінатора" ніколи не закінчується. І пам’ятайте, що після 2018-го року вона її знову отримує Джеймс Камерон, і тоді вона продовжиться!", - додав він.

Про те, що у франшизи "неймовірно блискуче майбутнє", також заявив і представник продюсерської компанії "Skydance".

"Гадаю, буде продовження, на яке шанувальники дуже чекали з часів "Т2", - натякнув він, пообіцявши, що офіційне оголошення з цього приводу не змусить себе чекати.

Нагадаємо, в березні з'явилися чутки, що 69-річний Арнольд більше не гратиме Термінатора, і що наступний сиквел не буде знятий, оскільки критики та публіка погано прийняли фільм "Генезис".

Як відомо, кілька років тому Шварценеггер оголосив, що слова "пенсія" взагалі немає в його лексиконі, і він не збирається туди ні у 80, ні у 90 років.

Фото Instagram Шварценеггера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів