Чоловік Мел Бі відповів на її звинувачення у побиттях

5 квітня 2017, 11:36

Продюсер Стівен Белафонте, проти котрого дружина, співачка Мелані Белафонте (Мел Бі) висунула шокуючі звинувачення у багаторічних побиттях, знущаннях та незаконному зберіганні вогнепальної зброї, вирішив не ховатися від скандалу.

Навпаки, чоловік залюбки відповів на запитання журналістів, що він думає про заяви Мел.

Про це пише "The Mirror".

"Оскільки вона – мати моїх дітей, я дуже-дуже-дуже спантеличений… відносно того, як це вплине на наших дітей, коли вона зайшла так далеко… Я шокований цими звинуваченнями, ось і все", - сказав Стівен.


Чоловік відповів на звинувачення Мел Бі

Почувши від репортера, що дружина звинуватила її в тім, що він силував її до сексу втрьох, Белефонте засміявся та перепитав.

"Гадаю, хтось намагається створити мені образ поганого хлопця. Вочевидь, ви бачили, як у моєму домі провели обшук і нічого не знайшли. Звинувачення за звинуваченням. Та настане й наш день у суді", - пообіцяв він.

Нагадаємо, Стівен і Мелані прожили в шлюбі 10 років та мають спільну 5-річну доньку. Нещодавно артистка подала на розлучення та заявила, що чоловік неодноразово бив її, і що вона боїться за своє життя та життя своїх трьох дочок.

Суд офіційно заборонив Белафонте наближатися до дружини та дітей. Але пістолета, про який говорили Мел Бі та брат Стівена, поліція при обшуку в нього не знайшла.

Як пише "TMZ", у 2003-му Стівен Белафонте вже був засуджений за домашнє насильство. Саме тому чоловікові не дозволено мати вогнепальну зброю.

Фото з Instagram Мел Бі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів