Як голонога Тодоренко у Гондурасі патрулювала

5 квітня 2017, 14:03

Телеведуча та співачка Регіна Тодоренко у рамках тревел-телешоу побувала у "світовій столиці вбивств" – місті Сан-Педро-Сула, що в Гондурасі.

Хоробра кралечка озброїлася та приєдналася до місцевих поліцейських під час патрулювання небезпечного району Ріо-Бланко.

"Коли ми приїхали до поліцейського відділку, надійшов сигнал про те, що в покинутому домі одного з неблагополучних районів чулися постріли. Ми вмовили поліцейських узяти нас із собою в патрулювання. Мені видали куленепробивну каску, бронежилет та зброю", - поділилася Регіна.

Каска, бронежилет, зброя, голі ніжки - Регіна до патрулювання готова!

Зі слів дівчини, один із поліцейських показав їй сліди від куль на своєму бронежилеті та розказав, що правоохоронці часто гинуть під час нічного патрулювання.


"У той момент мені по-справжньому стало страшно", - зізналася Тодоренко.

Не виявивши нікого в підозрілому будинку, Регіна та її тимчасові колеги-поліцейські з'їздили з перевіркою і до місцевого бару, де буцімто провертають оборудки наркоторгівці, і де напередодні якраз одного такого затримали.

Тодоренко відвідала найнебезпечніший населений пункт у світі

"Мені було сумно від того, що люди звикли так жити, від того, що багато хто з них не хоче нічого змінювати, що вони можуть дозволити собі грабувати, ґвалтувати, навіть викрадати людей і просити за них викуп. Люди можуть убити просто через те, що в тебе на руці годинник, якісь коштовності або навіть обручка", - констатувала Регіна.

"Ліпше не переходити дорогу незрозумілим людям", - підсумувала вона.

Як відомо, Регіна знає, що каже: торік на неї та її команду напали озброєні грабіжники в Йоханнесбурзі.

Фото прес-служби

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів