Емі Шумер знялася в купальнику і пораділа, що вона не модель

6 квітня 2017, 11:55

Американська акторка Емі Шумер зізналася, що виросла з переконанням, що вона прекрасна, мов супермодель, бо батьки їй брехали.

Але хороший бік того, що вона не – модель, полягає в тім, що Емі не боїться старіння. І до косметичної хірургії зірка вдаватися не планує.

Про це Шумер розповіла в інтерв’ю журналові "InStyle", пише "The Daily Mail".

"Я впевнена, що ніколи не робитиму ніяких пластичних операцій, але не буду робити офіційних заяв. Також не можу уявити моменту, коли мені знадобляться філлери в обличчя, нібито його треба ще наповнювати. А можна відкачати? Давайте зробимо його більш порожнім. Так, мені потрібна ліпосакція на щоках", - пожартувала Емі.


"Що добре в тому, що я не модель, так це те, що це не та річ, якою я торгую. Коли я почну виглядати старшою, це на мені негативно не позначиться", - зазначила Шумер, заявивши, що поки ця проблема для неї не актуальна, бо вона "дуже красива".

Емі не думає, що колись ляже під ніж

"Я достатньо приваблива, щоби могти працювати в цьому бізнесі. Мені досить уваги, яку я отримую від чоловіків. Я бачу свої фото і виглядаю на них молодшою, ніж я себе вважаю. Поки мене це не лякає", - додала зірка.

Зі слів Емі, вирісши з упевненістю в тому, що вона – красуня, вона пережила нелегкі часи у школі, де були значно гарніші дівчатка.

Шумер знялася для травневого номеру глянцю

"Мої батьки змусили мене думати, що я - геніальна супермодель, і коли я з'ясувала, що вони мені брешуть, було вже запізно", - констатувала Шумер.

Нагадаємо, коли Шумер робила свої перші кроки в шоубізнесі, її навіть переконали схуднути. Але від того в актриси лише став "тупий вигляд".

Фото з Instagram "InStyle"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів