Дружина Ступки зробила фотосесію "в очікуванні нового життя"

6 квітня 2017, 17:57

Телеведуча Поліна Логунова, яка чекає на первістка від свого чоловіка, актора Дмитра Ступки, похвалилася результатами вагітної фотосесії.

Білявка виклала в Instagram кілька кадрів зі зйомки себе із чималим животиком.

Поліна не стала робити "традиційний" вагітний фотосет у спідньому чи голяка.

В продолжении предыдущего фото 💋💯 @dashasuchak

Публикация от Polina Logunova (@polinalogunova) Апр 6 2017 в 4:06 PDT

"Я не бачила себе в трусах і ліфчику накритою тюлью, в тандемі з кучерями обхопивши живіт руками з награною ніжністю на вустах. Мені хотілося красивої картинки, де є внутрішня вразливість, яка так чи інакше з'являється в очікуванні нового життя, залишатися собою і в той же час зазначити зміни як стилю, так і способу життя було необхідно", - пояснила майбутня матуся.


Моя абсолютная Любовь @dashasuchak сотворила очередной сюжет. Я не видела себя в трусах и лифчике накрытой тюлью, в тандеме с кудрями обхватив живот руками с наигранной нежностью на устах. Мне хотелось красивой картинки, где есть внутренняя ранимость, которая так или иначе появляется в ожидании новой жизни, оставаться собой и в то же время отметить перемены как стиля так и образа жизни было необходимо. Дальше больше фото...🤘🏽

Публикация от Polina Logunova (@polinalogunova) Апр 5 2017 в 11:38 PDT

Нагадаємо, про те, що Ступка з коханою готуються до появи первістка стало відомо в лютому цього року. Пара оголосила про вагітність, коли Поліна перебувала вже на сьомому місяці.

Фото Instagram Поліни Логунової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів