Концерт "проросійської" Полякової в Рівному вимагають скасувати

6 квітня 2017, 18:14

Концерт співачки Олі Полякової у Рівному, що має відбутися 24-го квітня, тепер під запитанням. Принаймні на скасуванні її виступу наполягає голова Спілки учасників бойових дій Сергій Пандрак.

Він заявив про це на позачерговій сесії Рівненської обласної ради 5-го квітня, повідомляє сайт "Новини Рівненщини".

"Проросійська співачка Оля Полякова, яка виступала в окупованому Донбасі, 24-го квітня виступати у Рівному не буде!", - сказав Пандрак.

Рівне 24-го квітня може не побачити "Бабу-свято"

Зі свого боку, прес-служба Олі Полякової заявила про обурення через ці "відверто наклепницькі" заяви та пригрозила судом, де, в разі потреби, захищатиме честь та гідність артистки.


"Офіційно заявляємо, що Оля Полякова жодного разу не виступала в окупованому Криму чи на території ОРДЛО. Хочемо нагадати, що з початком російської агресії Оля Полякова висловила чітку громадянську позицію та припинила будь-які виступи та концертну діяльність в Росії, допоки ця країна не припинить агресію по відношенню до нашої держави", - сказали у прес-службі співачки.

Представники Полякової закликали владу Рівного не брати участь у "брудних маніпуляціях" та не скасовувати концерт, адже жодних підстав для цього немає.

Нагадаємо, у інтерв'ю в 2015-му році Оля сказала, що їздить працювати туди, куди її запрошують, зокрема і до Росії, своєї позиції не приховує і виправдовуватися не збирається.

Як відомо, наприкінці березня Суперблондинка зробила два сольники у Києві: з балетом, блискучим конем та, звісно ж, розмаїттям кокошників.

Фото з Instagram Олi Полякової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів