Чоловік Мел Бі звинуватив її в брехні та захотів аліментів

7 квітня 2017, 11:02

Розлучення екс-учасниці "Spice Girls" Мел Бі з продюсером Стівеном Белафонте не обіцяє бути полюбовним.

І не лише через те, що 41-річна співачка звинувачує чоловіка у багаторічних побиттях і знущаннях. Стівен має намір відкусити чималий шмат статків жінки.

Про це пише "Contact Music" iз посиланням на документи, отримані "TMZ".

Белафонте офіційно зажадав, щоби зіркова дружина платила йому подружні аліменти. І він хоче, щоби гонорари його адвокатів теж лягли на плечі екс-"перчинки".

Чи існує в пари шлюбний контракт, журналістам поки вивідати не вдалося.

Стівен вимагає спільної опіки над їхньою з Мелані 5-річною донько Медісон.

Цікаво, що коли співачка подавала на розлучення, вона була згодна на такий варіант. Проте згодом, коли вона офіційно звинуватила чоловіка у насильстві та попросила в суду охоронний ордер, то змінила свою позицію відносно дитини: тепер вона вимагає одноосібної фізичної та юридичної опіки над дівчинкою.

 Чоловік Мел Бі воюватиме з нею за гроші та за дитину

Нагадаємо, Мел Бі заявила, що має підстави боятися за своє життя. Суд заборонив Стівенові Белафонте наближатися до неї та дітей. Але чоловік усі звинувачення на свою адресу відкидає.

"Це сором, що пані Браун не захотіла вирішити цю дуже особисту справу в дружній манері та з взаємною повагою. Невдовзі пан Белафонте відповість на огидні та безпідставні звинувачення пані Белафонте, які він категорично спростовує", - говориться в офіційній заяві продюсера "TMZ".

Мета "брудної кампанії", розпочатої співачкою,наполягає Белафонте, це добитися для себе кращих умов при розлученні, як фінансових, так і в питанні опіки над дитиною.

"Коли з'ясується, до чого дійшла пані Белафонте у прагненні створити хибний образ свого шлюбу з паном Белафонте, справжні жертви домашнього і сексуального насильства відчують образу, злість і смуток", - додав Стівен.

Нагадаємо, в 2003-му році Стівен Белафонте вже був засуджений за домашнє насильство.

Фото з Instagram Мел Бі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів