Йохансон розкритикувала Іванку Трамп за боягузтво

7 квітня 2017, 12:35

Американська акторка Скарлетт Йохансон розчарована позицією Іванки Трамп, котра навіть не намагається чинити позитивний вплив на свого батька-президента та висловлювати незгоду з його одіозними вчинками.

На думку Скарлетт, це боягузтво з її боку.

Про це Йохансон заявила в розмові з Аріанною Хаффінгтон, коментуючи нещодавнє інтерв’ю Іванки Трамп, пише "The Daily Mail".

У ньому Іванка зацитувала слово "співучасниця", яке віднедавна прилипло до неї в ЗМІ, і яке було використано в телепародії, де її роль зіграла Йохансон.


"Якщо бути співучасницею – це хотіти бути силою заради добра та чинити позитивний вплив, тоді я – співучасниця… Я би сказала, що не варто зліплювати докупи відсутність (публічної) критики та мовчання… Гадаю, є багато способів зробити так, щоби твій голос почули", - сказала Іванка, підкресливши, що не в усьому погоджується зі своїм батьком.

Йохансон вважає Іванку Трамп боягузкою

Між тим Скарлетт Йохансон така позиція дочки Трампа геть незрозуміла.

"Не можна бути і нашим, і вашим. Якщо ти береш на себе роботу захисника прав громадян, то ти маєш публічно щось відстоювати. Це така старомодна концепція, стояти за чоловіком – а як щодо того, щоби стати перед ним або поруч?", - зазначила актриса.

На думку Йохансон, із боку Іванки Трамп це боягузтво, і вона нею розчарована.

"Вона ж дуже красномовна, розумна й інтелігентна жінка… Я цього не розумію", - додала Скарлетт.

Нагадаємо, наприкінці січня, коли Дональд Трамп заборонив в'їзд до Америки представникам мусульманських країн, і суспільство вирувало від обурення, а в аеропортах відбувалися акції протесту, Іванка Трамп запостила в Instagram фото себе у гарній сукні.

Це розлютило інтернет-користувачів. Іванку називали сліпою, глухою та нечуйною і порівнювали з донькою Саддама Хусейна.

Фото з Instagram Іванки Трамп

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів