Торі Спеллінг уперше показала меншого сина. ФОТО

13 квітня 2017, 17:20

Американська акторка Торі Спеллінг офіційно представила світові своє наймолодше, п’яте дитя – синочка Бу, котрому вже місяць.

Разом із усією родиною багатодітна зірка "Беверлі Хіллз 90210" знялася для "People" і розповіла, як малюк відродив її шлюб із чоловіком Діном МакДермоттом.

Менший син Спеллінг уперше позував для глянцю

"Усі говорили: "Розлучися з ним! Чому вона лишається з ним? Це ж слабкість", але мої глибинні інстинкти заглушили це все, і я сказала: "Я кохаю цього чоловіка. Якщо є спосіб із цим упоратися, я хочу спробувати", - розказала Спеллінг, котру МакДермотт неодноразово зраджував.

"Ті наші стосунки, які ми знали, померли. Ми мусили поховати їх та почати спочатку… На те, щоби наново збудувати наш шлюб, знадобився час. А тепер народження дитини надало цьому сенс. Це ніби нова дитина в нових стосунках", - поділилася 43-річна Торі.


У Бу є старші братики та сестрички

Нагадаємо, драматична історія непростих взаємин Торі та Діна розгорталася на очах у телеглядачів. У реаліті-шоу про зіркову сімейку розказувалося і про його походи наліво, і про татуювання в інтимному місці, і про лікування від секс-залежності.

А це маленька Торі. Впізнаєте?

Як відомо, в пари є ще два спільних сини та дві доньки. А в МакДермотта є 18-річний син від попереднього шлюбу.

Фото з Instagram Спеллінг

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів