Роналду звинуватили у зґвалтуванні та фальсифікації члена

15 квітня 2017, 10:59

Португальській футболіст Кріштіану Роналду опинився в центрі скандалу. Навіть одразу в кількох.

Спортсменові приписали зґвалтування 20-річної дівчини. Однак Роналду уже назвав це "журналістською вигадкою", пише "ВВС".

Усе почалося з публікації німецького журналу "Der Spiegel", в якій йшлося про те, що зірка футболу в 2009-му році, відпочиваючи в Лас-Вегасі, нібито зґвалтував 20-річну американку.

Після чого Кріштіану буцімто заплатив їй 375 тисяч доларів за те, щоб вона не зверталася до суду і відмовилася від розголошення подробиць події.

Як стверджує видання, дівчина в обмін на гроші пообіцяла знищити всі документи, які могли б свідчити про контакти з Роналду. У разі, якщо дівчина порушить умови угоди вона буде зобов'язана повернути футболісту всю суму, передану їй в якості компенсації.

Роналду вже відповів на закид про зґвалтування

Кріштіану Роналду вже звинуватив журналістів видання в тому, що їх розслідування грунтується на "непідписаних документах", автори яких відмовляються бути ідентифікованими.

У заяві спортсмена, опублікованому на сайті його агента Жорже Мендеша, йдеться, що Роналду має намір виступити проти видання і задіяти "всі засоби, наявні у нього в розпорядженні".

Та це ще не все, у чому звинуватили футболіста. Модель Еліза де Панікіс Аньєллі заявила, що Роналду обманює усіх щодо розміру свого члена.

Мовляв, Кріштіану "збільшує" чоловічі принади у рекламі марки своєї спідньої білизни, пише "Ace Showbiz".

Кріштіану, невже це обман?

За словами моделі, 32-річний Роналду просто додає у труси щось, що візуально збільшувало розмір пеніса.

Нагадаємо, Кріштіану Роналду вже багато років приписують нетрадиційну сексуальну орієнтації. Проте футболіст не поспішає робити камінг-аут.

Фото Instagram

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали