Енн Хетевей: Я мало не вбила власну дитину

19 квітня 2017, 10:21

Американська акторка Енн Хетевей розповіла про свою із 1-річним сином Джонатаном пригоду на дитячому майданчику, котра мало не скінчилася нещастям.

34-річна зірка просто захотіла з’їхати з малим із гірки та мало не вилетіла.

Про це Енн розповіла в одному з американських ток-шоу, пише "Contact Music".

"Сьогодні в нас (із сином) був чудовий день. Я відвела його в парк… він любить гойдалки. Але я побачила, що всі інші дітлахи з’їжджають із гірки", - почала акторка.


Хетевей звернула увагу на те, що гірка була якась незвична, але оскільки діти не розвивали на ній надто велику швидкість, зіркова мама вирішила, що й її Джонні мусить спробувати.

Енн Хетевей невдало з'їхала з гірки

"Я закрутила навколо себе свою спідницю, посадила Джонні, і ось ми їдемо з гірки, а мами дивляться. Але я не подумала про фізику. Тож ми доїжджаємо до кута, але замість того, щоби вповільнитися, як інші діти, ми прискорюємось", - розказала Енн.

"Їдемо вже так швидко, але ж усі мами дивляться, тож я дуже себе контролюю. Швидкість збільшується, а мої думки вповільнюються, і я просто дивлюся вперед, я дуже серйозна та зосереджена і лише думаю: "Я мушу витримати це приземлення", - пригадала Хетевей.

На щастя, Енн та її синок просто відбулися переляком.

"Розумієте, коли ти мало не вбила власну дитину, але не вбила. Усередині ти така: "Все добре. Попускайся. Попускайся." Тоді ми знову пішли на гойдалки та лишилися там назовсім", - підсумувала акторка.

Нагадаємо, первістка від чоловіка Адама Шульмана Хетевей народила навесні 2016-го. Актриса мріє стати багатодітною мамою.

Фото з Instagram Енн Хетевей

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів