Впливові Лайвлі та Клінтон з'явилися в глянці

19 квітня 2017, 16:04

Актриса Блейк Лайвлі та колишня "перша донька" США Челсі Клінтон стали героїнями квітневого номеру журналу "Variety", присвяченого впливовим жінкам.

Серед інших відомих жінок, чиї фото прикрасили обкладинки глянцю, телеведуча Гейл Кінг і акторка Джессіка Честейн.

У інтерв’ю Лайвлі говорила про те, чому вона зареклася шукати про себе інформацію в Google, і про власний внесок у боротьбу з таким жахливим явищем, як дитяча порнографія.

Як зізналася Блейк, раніше вона гуглила себе, але результатом для неї ставала лиш "повна депресія".


"Тож я вважаю, що це хороше правило номер один: не гуглити себе, оскільки Інтернет – не миле місце", - зазначила дружина Райана Рейнолдса.

Також Лайвлі звертає увагу на те, що мережею циркулюють і значно гірші речі, зокрема дитяче порно.

"Кожнісінького дня у світі продаються мільйони файлів дитячої порнографії. Це так обурливо. І велика частина цих людей – батьки", - поділилася акторка.

Саме тому Блейк співпрацює з організацією "Child Rescue Coalition", що розробляє способи ефективнішого виявлення продавців та споживачів подібного інтернет-контенту.

Що ж до Челсі Клінтон, то вона у своєму інтерв’ю поклала край чуткам про те, що буцімто має намір іти у політику. А ще розказала про приклад, яким є для неї її мама, і як Гілларі навчила її любити овочі.

"Я не йду на держслужбу", - зі сміхом наголосила 37-річна Челсі, котра є віце-головою батькового благодійного фонду.

Зі слів Клінтон, найважливіший приклад у її житті – це приклад її мами Гілларі. Вона керується нам, коли перед нею стоїть завдання знайти баланс між роботою та родиною. Також вона дуже вдячна батькам за те, що прищепили їй любов до здорової їжі.

"Мої батьки, особливо мама, надзвичайно добре попрацювали над тим, щоби я полюбила здорову їжу, бо лише її вони мені й давали їсти. Мені не дозволялося солодке та мучне. Десерти були лише по вихідних або з особливої нагоди. А ще я любила сир, тож здорові продукти, від яких я була не надто в захваті, броколі моя мама поливала розплавленим сиром згори, доки я не навчилася любити броколі", - пригадала Челсі.

Нагадаємо, нещодавно донька Гілларі й Білла Клінтонів оголосила, що випустить книжку для дітей. У ній розказуватиметься про сильних жінок, які подолали тяжкі обставини.

Фото з Instagram "Variety"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів