Болдуїн заявив, що хоче в президенти, та не піде

20 квітня 2017, 13:03

Американський актор Алек Болдуїн зізнався, що дуже хотів би стати президентом США і вивести країну "на більш духовний рівень". Але його мрії не судилося збутися.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "Gothamist".

На думку Болдуїна, його шанси, як і шанси будь-якого "нетрадиційного" кандидата, виграти президентські вибори тепер, коли країна отримала досвід життя під керівництвом Дональда Трампа, будуть невеликі. Та й не лише в цьому річ.

"Я би мусив відмовитися від життя, яке я маю зараз, навіть якби в мене були хороші шанси на перемогу, я би не хотів так ризикувати. Але я не думаю, що в мене хороші шанси", - поділився 59-річний Алек.


Алек Болдуїн хотів би у президенти

"Я розумію так, що Трамп закрив двері для нетрадиційних кандидатів, я думаю, цього більше не станеться. Ніхто не думає, що вони переможуть, але якби я вважав, що переможу, мені би хотілося вивести народ цієї країни на більш духовний рівень, сказати їм, мені байдуже, якою є ваша релігія, поговорімо про дух Америки", - пояснив Болдуїн.

Як вважає актор, уряд США ще ніколи не був настільки непопулярним, як зараз. Зі слів Болдуїна, це "жахлива двоїстість", коли люди люблять свою країну, але ненавидять її керівництво.

"Мир зараз – це якась наївна річ, ніхто нині не говорить про мир. Я думаю, американці стають трохи злі та сповнені страху", - додав Алек.

Нагадаємо, Алек Болдуїн грає Дональда Трампа у скетч-шоу. Зокрема він неодноразово висміював його стосунки з Володимиром Путіним.

Як відомо, про бажання стати президентом США свого часу заявляв Вілл Сміт. І Арнольд Шварценеггер теж хотів би, але йому не можна, бо він народився не в Америці. Скарлетт Йохансон піде в політику, коли її донька підросте.

Фото з Instagram Болдуїна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів