Єва Лонгорія: Я виглядаю вагітною, але ні

21 квітня 2017, 11:38

Американська акторка Єва Лонгорія поквапилася розвіяти чутки про свою вагітність, які поповзли після того, як папарацці сфотографували зірку на відпочинку з округлим животиком.

Як запевнила 42-річна Єва, то було просто здуття.

Вона розказала, що їла і що їстиме, у Snapchat, пише "The Daily Mail".

Єва вирішила прокоментувати свої "вагітні" фото

"Я побачила кілька моїх фото на яхті. Мушу вам сказати, все, що я зробила, це попоїла сиру", - поділилася Лонгорія.


"Усі говорять, що я вагітна, а я не вагітна, схоже, я просто не переношу лактози. Я просто мусила розказати про це, бо мені вже дзвонить уся моя родина і питає, чи я вагітна. Так, я виглядаю вагітною, але то була лише грудка сиру, грудка сиру в мене в животі", - запевнила вона.

Як розповіла Єва, ще у неї буває здуття від будь-яких вуглеводів, а в планах у неї якраз попоїсти млинців, тож наступного дня шанувальники побачать її "післямлинцевий" животик. І у винці на відпочинку акторка теж не має наміру собі відмовляти.

"…Останній день у раю. А потім повернення до реальності. Тоді почнеться справжнє збільшення ваги, бо все оце з'їдене мене наздожене", - побідкалася Лонгорія.

Нагадаємо, торік така сама історія сталася з акторкою Дженніфер Аністон: коли вона відпочивала з чоловіком на Багамах, папарацці сфотографували її в купальнику, і через опуклий живіт зірки одразу покотився поголос, що вона в цікавому стані.

Проте Аністон на ті чутки відреагувала зовсім не так легко і з гумором, як Лонгорія. Її то страшенно розлютило та образило.

Прінтскрін з "The Daily Mail", відео з Instagram Лонгорії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів