Замість "Євробачення" Самойлова виступить в анексованому Криму

25 квітня 2017, 10:33

Російська співачка Юлія Самойлова, якій заборонили в’їзд в Україну, знову збирається виступити в анексованому Криму. Хоча саме незаконний вояж на територію півострова й завадив артистці виступити на "Євробаченні-2017".

Про те, що Самойлова планує заспівати в Криму повідомляє "Радіо Свобода "Крим.Реалії" з посиланням на прес-службу виконавиці.

"Так, вона виступатиме у Севастополі. Щонайменше, станом на сьогодні все підтверджено. Планується, що Юля заспіває там 2-3 пісні", – сказали представники Самойлової.

Про майбутній концерт співачки в анексованому Криму повідомляють й російські ЗМІ. Зокрема, "Лента.ру", яка посилається на слова так званого виконувача обов'язків начальника головного управління культури Севастополя Ларису Дудкіну.


Самойловій запропонували альтернативу "Євробаченню" - концерт в анексованому Криму

"Ця виконавиця, як планувалося, повинна була представити Росію на "Євробаченні". В якості альтернативи вона виступатиме у нас. Попередня домовленість є. Ми сподіваємося, що у неї все вийде і Юля переможе всі перепони, які перед нею стоять", - сказала чиновниця.

Нагадаємо, 27-го червня 2015-го року Юлія Самойлова вже виступала у Криму і, таким чином, порушила українське законодавство, оскільки потрапила на півострів зі сторони Росії, не через дозволені Україною пункти пропуску.

Співачка мала представляти Росію на пісенному конкурсі "Євробачення", який цього року відбудеться у Києві. Та 22-го березня СБУ заборонила Самойловій в’їзд до України на три роки.

Європейська мовна спілка запропонувала Росії вирішення ситуації таким чином, щоб їхня представниця таки взяла участь у "Євробаченні-2017" - російське телебачення просто мало транслювати виступ Самойлової з Росії.

Натомість, російська сторона не лише відмовилася від цього, а й заявила, що узагалі не транслюватиме цьогорічне "Євробачення". Через це Росію можуть позбавити права брати участь у конкурсі й наступного року.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів