Російський репер, який виступав в анексованому Криму, дасть концерт у Києві

25 квітня 2017, 11:57

Російський репер Василь Вакуленко, він же Баста, запланував концерт у Києві 17-го червня. Щоправда, виявилося, що у 2015-му артист виступав на території анексованого Криму. Однак не відомо, через який пункт пропуску він перетинав кордон із півостровом - через український, чи через російський.

Про те, що Басті не заборонений в'їзд на територію України, підтвердили в СБУ, повідомляє "УНІАН".

Афіші літнього концерту Басти у Києві розвішані по всьому місту

"Станом на 20 квітня 2017 року рішення про заборону на в'їзд в Україну вказаної вами персони Службою безпеки України не приймалося", - йдеться у відповіді на запит журналістів.

Російський репер не списку заборонених СБУ

До слова, сам Баста не приховує, що був в Криму - дані про його концерт на півострові є у відкритому доступі у соціальних мережах.

Баста виступав в анексованому Криму

Український віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко уже відреагував на майбутній концерт Басти. Чиновник вважає, що репер не зможе виступити в Києві. Про це Кириленко написав у своєму Twitter.

До слова, нещодавно Баста разом із співаком Андрієм Запорожцем, він же SunSay, та низкою російських артистів, які підтримують окупацію Криму та бойовиків на Донбасі, заспівали про діточок.

Нагадаємо, через концерти в анексованому Криму, а точніше через незаконний перетин кордону, СБУ вже заборонила в'їзд в Україну таким російським артистам, як Валерія, Наталка Корольова, Лоліта тощо. Порушення українську закону, щодо перетину території півстрову також завадило росіянці Юлії Самойловій виступити на цьогорічному "Євробаченні".

Фото "Апостроф" та Instagram Басти

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів