Серена Вільямс оголосила про свою вагітність ненавмисно

26 квітня 2017, 13:50

Виявляється, американська тенісистка Серена Вільямс цілком випадково зробила сенсаційну заяву про свою вагітність, і ось чому її розгублені речники не квапилися підтверджувати радісну новину.

35-річна спортсменка хотіла зберегти собі для пам'яті фото живота у 20 тижнів вагітності, але помилково запостила його в Snapchat.

У цьому Серена зізналася, беручи участь у TEDtalk, пише "Contact Music".

"Ви ж знаєте, які ці соцмедіа, натискаєш не ту кнопку і…", - побідкалася вона телеведучій Гейл Кінг.


"Тридцять хвилин по тому, мій телефон нечасто дзвонив, але тридцять хвилин по тому в мене було чотири пропущених дзвінки, і я подумала: "Це дивно", а тоді взяла слухавку: "О, ні"… Але то був хороший момент (для оголошення про вагітність). Я збиралася зачекати буквально п’ять чи шість днів, тож усе добре", - додала Вільямс.

До слова, в своєму Instagram Серена прокоментувала скандальний расистський жарт свого румунського колеги Іліє Настасе з приводу її майбутньої дитини з Алексісом Оганяном.

"Побачимо, якого він буде кольору. Шоколад із молоком?", - наводить "The Guardian" його слова.

Серена Вільямс випадково оголосила про свою вагітність

"Мене розчаровує усвідомлення того, що я живу у світі, де такі люди, як Іліє Настасе, можуть відпускати такі расистські коментарі на мою адресу та на адресу ненародженої дитини, а ще сексистські коментарі на адресу моїх колег", - написала Вільямс у своєму фотоблозі.

На думку Серени, суспільство вже зробило великий крок уперед та подолало багато бар'єрів, але багато їх іще потрібно здолати. Та, на відміну від таких, як її кривдники, вона – не боягузка.

"Цей випадок або щось інше ніколи не змусить мене перестати вкладати любов, світло та позитив у все, що я роблю", - пообіцяла вона.

"Ви можете стріляти в мене своїми словами… можете намагатися вбити мене своєю ненавистю, але все одно я, як повітря, здіймуся вгору", - додала Вільямс.

Між іншим, наразі триває розслідування Міжнародної федерації тенісу щодо поведінки Настасе, і йому загрожує відсторонення від спортивних змагань на тривалий строк. І справа не лише в расистському жарті про дитину Вільямс.

Днями Іліє публічно образив британських тенісисток Енн Кеотавонг та Джоанну Конту, назвавши їх "довбаними суками". А раніше обізвав дурепою журналістку, і вона теж на нього поскаржилася.

Нагадаємо, Серена Вільямс та 34-річний засновник Reddit Алексіс Оганян заручилися наприкінці 2016-го. Для обох це буде перше дитя.

Фото з Instagram Вільямс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів