Суд припинив справу про знущання над 86-річною матір'ю Майкла Джексона

26 квітня 2017, 15:20

Справу за звинуваченнями у моральному насильстві, які висунула мати покійного співака Майкла Джексона Кетрін проти свого небожа Трента, офіційно припинено.

Суд прийняв таке рішення після того, як адвокат позивачки повідомив, що вона "не готова йти далі".

Про це повідомляє "Contact Music" із посиланням на "TMZ".

Представники Кетрін просили, щоби за нею лишили право в майбутньому знову подати позов по цій справі. Одначе суд відмовив.


Нагадаємо, в лютому Джексон отримала 3-місячний охоронний ордер, який забороняв Трентові до неї наближатися. Старенька стверджувала, що племінник залякав її, заволодів її кредитними картками та отримав доступ до її банківських рахунків. Як повідомила вона в своїй заяві до суду, знущання над нею тривало роками і вона має підстави боятися за свою фізичну безпеку.

Кетрін Джексон із онукою Періс

Трент, зі свого боку, офіційно заявив, що сумнівається, що за цими звинуваченнями стоїть сама Кетрін. Адже для подання цієї заяви тітка не з'явилася в суді особисто, бо перебувала тоді у Лондоні.

Чоловік розповів про те, що в 2012-му році рідний син Кетрін Джермейн та інші родичі деякий час фактично утримували її у заручницях та навіть відбирали в неї телефон. На його думку, щось подібне насправді може відбуватися й зараз, оскільки на кону стоїть велетенський спадок Майкла.

Як відомо, після смерті артиста Кетрін Джексон стала законним опікуном його синів, Принца і Біджі та доньки Періс. До кінця життя матері артиста виплачуватиметься певна щомісячна сума із його спадку. А коли Кетрін не стане, все буде розподілено між Майкловими дітьми та кількома благодійними організаціями.

Тоді як ані батько співака Джо, ані жоден із його братів та сестер у заповіті не згадується.

Нагадаємо, із 2010-го року Майкл Джексон очолює рейтинг найдорожчих покійних зірок, лише один раз, у 2012-му поступившись Елізабет Тейлор. А торік артист посмертно заробив навіть більше, ніж будь-хто із його живих колег.

Фото з Instagram Періс Джексон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів