Король Іспанії нагородив Антоніо Бандераса

28 квітня 2017, 12:14

Голлівудський актор Антоніо Бандерас отримав премію з рук короля Іспанії Феліпе IV.

Днями 56-річну зірку відзначили нагородою "Camino Real Prize" - за "розповсюдження" іспанської культури в Америці, пише "Royal Central".

Як зазначили Інституті Франкліна, котрий має відношення до премії, Бандерас ось уже понад 25 років зберігає свої іспанські корені у своїй американській кар'єрі.

"Він є вельми видатною іспанської фігурою в художній американській структурі, яка зображає культурні прояви і елементи інтеграції і толерантності. Він робить проекцію новому поколінню іспанських акторів. Крім того, пан Антоніо Бандерас є прикладом іспанських цінностей, зберігає іспанську спадщину і залишається вірним своєму корінню", - додали в закладі.


Бандераса нагородив король Іспанії

Король Іспанії під час вручення відзнаки також похвалив Антоніо:

"Бандерас є наочним прикладом того, яку талановиту, майстерну і багатогранну особистість здатна дати наша земля. Мало того, що він - актор, визнаний у всьому світі, але він творить в межах і за межами своєї кінодіяльності. Він знявся у кіно по обидва боки Атлантики, став режисером фільмів, як в Іспанії, та і в Сполучених Штатах, і був успішним співаком на Бродвеї".

Сам актор похвалився спільним з королем фото у своєму Instagram.

Нагадаємо, нещодавно Антоніо Бандерас переніс серцевий напад і стентування судин.

Фото Instagram Антоніо Бандераса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів