Шеннен Догерті: Мій рак перейшов у стадію ремісії

29 квітня 2017, 09:41

Американська актриса Шеннен Догерті, якій у березні 2015-го року діагностували рак молочної залози, повідомила хороші новини.

Важка хвороба 45-річної зірки серіалу "Беверлі Хіллз" перейшла в стадію ремісії.

Про це Шеннен оголосила в своєму Instagram.

"Моменти. Вони трапляються. Сьогодні був і є момент. Що означає ремісія? Я чула це слово і не маю жодного уявлення про те, як на нього реагувати. Гарні новини? Так. Неймовірно? Так. Тепер треба довго чекати", - написала Догерті.


"Кожен, хто знайомий з раком, знає - найближчі п'ять років мають вирішальне значення. Рак може повернутися у будь який момент", - зазначила актриса.

Шеннен додала, що багато людей підтримували і розділяли її шлях боротьби з онкологічним захворювання. Тож і тепер їй легше просто чекати, що буде далі, коли є підтримка.

Та найближчим часом на Догерті чекає ще багато чого, щоб остаточно побороти хворобу.

"Реконструкція (грудей), яка складається з кількох хірургічних операцій. Рішення про прийняття пігулок протягом наступних п'яти років, які несуть з собою свій набір проблем і побічних ефектів... Але зараз.... ремісія. Я збираюся просто дихати", - завершила свій допис зірка.

Нагадаємо, рак у Шеннен виявили в жовтні 2015-го року. Актриса перенесла операцію та хіміотерапію. Увесь шлях боротьби з захворюванням Догерті відверто описувала у своєму фотоблозі.

Фото з Instagram Шеннен Догерті

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів