Тріумф української краси!

5 травня 2017, 18:00

Українка Альона Сподинюк прилетіла з Індії, де перемогла в престижному міжнародному конкурсі краси Supermodel International-2017!

Голова Оргкомітету конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова та переможниця конкурсу краси Supermodel International-2017 Альона Сподинюк

У київському аеропорту 19-річну титуловану модель і "Міс Україна Всесвіт" -2016 чекав сюрприз, який організувала Голова Оргкомітету конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова. Її зустрічали друзі і шанувальники з кульками, музикою і плакатами. Безліч теплих слів і тільки позитивні емоції, які переповнювали усіх.В якості нагороди на міжнародному конкурсі краси Supermodel International-2017 Альона Сподинюк отримала грошовий приз у розмірі USD 5000 і ексклюзивну корону із жовтого золота з дорогоцінним камінням - діамантами, сапфірами, смарагдами, аметистами, топазами і цитринами.

Переможниця альтернативного конкурсу краси "Краса без обмежень" Оксана Кононець та Альона Сподинюк
Тріумф української краси на міжнародному конкурсі краси Supermodel International-2017

"Сьогодні ми неймовірно горді і щасливі! І приємно, що робота Національного комітету "Міс Україна Всесвіт" увінчалася таким гучним успіхом і тріумфом України. Адже всім відомо, що наші дівчата найгарніші у світі і ми вкотре наочно довели це всій планеті!" - говорить про перемогу Альони Сподинюк Голова Оргкомітету конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова.

Альону Сподинюк в київському аеропорту зустрічали друзі і шанувальники


Альона Сподинюк

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів