Анісіна пробачила Джигурду й завагітніла?

5 травня 2017, 10:02

Російська фігуристка Марина Анісіна заявила, що пробачила свого вже колишнього чоловіка Нікіту Джигурду. А прихильники пари вгледіли в спортсменки живіт і приписали їй нову вагітність.

Після офіційно розлучення в березні Анісіна і Джигурда знову зійшлися. Про це жінка оголосила в своєму Instagram, опублікувавши фото і відео святкування річниці стосунків з шоуменом.

"Не засуджуйте мене. Я пробачила Джигурду! Нікіта батько моїх дітей, які душі в ньому не чають. Якби ви дізналися те, що дізнався я, - вчинили б так само. Любов всім! І прощення..." - зазначила Марина.

Анісіна і Джигурда знову разом

Фігуристка додала, що Джигурда не визнає розлучення.


"Каже, що вінчання набагато важливіше. Сьогодні 9 років мого вінчання "муки"!" - пояснила Анісіна.

"Навколо нас багато наклепів і брехні! Але ми перемогли! Може це банально, але без любові світ потоне у злі і у війні! Я знаю, що кохана і люблю... Вмійте прощати і ви переможете теж!" - резюмувала жінка.

Пара відсвяткувала 9 років з вінчання

Прихильники скандальної пари узялися вітати Анісіну з вагітністю. Мовляв, не просто так на фото і на відео Марина вбрана у сукню вільного крою. До того ж, на відео Джигурда намагається поцілувати живіт фігуристки, але та ховається від камери.

Нагадаємо, спортсменки та шоумена вже є донька і сина. А кілька років тому Анісіна знову завагітніла, проте втратила дитину.

Фото і відео з Instagram Марини Анісіної

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів