Голді Хоун і Курт Рассел отримали по зірці на Алеї слави

5 травня 2017, 10:45

Одна з найміцніших голлівудських пар, актори Голді Хоун та Курт Рассел в один день отримали по іменній зірці на Алеї слави.

Середи тих, хто 4-го травня вітав героїв дня на їхній спільній урочистій церемонії, були донька Голді, Кейт Хадсон, Різ Візерспун та Квентін Тарантіно.

Про це пише "The Daily Mail".

Курт Рассел із Голді Хоун отримали по зірці

Нечасто буває так, що в один день відкривається одразу кілька зірок на Алеї слави.


"Я подумав, що разом буде весело", - пояснив 66-річний Курт "Variety".

У своїй промові Різ Візерспун, яку цитує "Contact Music", назвала себе "найбільшою фанаткою" Голді та емоційно подякувала акторці за те, що всі ці роки надихала її та змушувала хотіти більшого від свого життя та кар’єри.

Візерспун виголосила зворушливу промову

"Спасибі, що надихаєш нас, усіх нас. Спасибі, що надихаєш жінок та акторок контролювати власні долі, що надихаєш жінок вимагати поваги до себе, де б вони не були і що б не робили. Спасибі, що змушуєш нас сміятися і робиш щасливими", - сказала Різ, назвавши Голді та Курта "своїми ідолами".

Різ із героями дня

Як відомо, Голді Хоун зіграла в таких картинах, як "Смерть їй до лиця", "Клуб перших дружин", "Всі кажуть, що я люблю тебе" та "Квітка кактуса", за яку має "Оскара". А у культовій комедії "Людина за бортом" 1987-го року вони зіграли разом із Куртом Расселом.

Мама та вітчим Кейт Хадсон не соромилися камер

Його ж глядачі добре знають за фільмами "Втеча з Нью-Йорка", "Танго і Кеш", "Мерзенна вісімка".

Нагадаємо, Курт і Голді разом уже майже 35 років, але досі не дійшли до вівтаря. Рассел виховав дітей коханої, Кейт і Олівера, мов рідних. Також у пари є спільний син Вайатт.

Фото з Instagram Візерспун і Хадсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів