Million - новий романтичний сингл Едуарда Романюти

11 травня 2017, 11:15

Відомий співак Едуард Романюта, в творчість якого все більше закохується молодь Європи і світу, підготував свій новий подарунок для всіх своїх шанувальників і любителів якісної музики. Спільно зі шведськими авторами Jesper Rune і Alexander Bergil, співак створив новий сингл під назвою "Million".

Сингл демонструє романтичну натуру молодого співака, життєву силу і непереборні емоції, любов, сповнює серце огортає душу, дає крила для польоту. Пісня розповість вам історію про молодого хлопця і його перші невинні почуття до дівчини, що недавно зустрілася йому на життєвому шляху.

Це перша закоханість, яка виникає раптово і здається, що в житті не буде нічого сильнішого. Хлопець усвідомлює, що більше такої дівчини немає і вона його єдина. Ця єдина дівчина на мільйон! Послухати сингл ви зможете на європейських і українських радіостанціях. Також музика вже доступна на офіційному сайті артиста і в iTunes.

Його новий сингл "Million" був створений з Alexander Bergil, який багато років працює з композитором з всесвітньо відомої групи Depeche Mode - Мартіном Гором. Що стосується рівня Jesper Rune, то він за свою кар'єру співпрацював з усіма зірками "Євробачення" і особисто написав хіти для Raymond Lam, Nicholas Louw і інших артистів. Пісня вийшла дійсно особливою.


Дорослі люди знайдуть в ній свої минулі спогади і посміхнутися, поринувши до найтепліших моментів юності. Молоде покоління знайде тут натхнення для майбутніх подвигів заради любові! Новий сингл Едуарда Романюти прийдеться до душі справжнім романтикам і закоханим, почуття яких тільки починають розквітати і перевтілюватися в щось серйозне.

Історія співака:

Український музикант і співак ще з ранніх років займався творчістю, займаючи призові місця на різних конкурсах. Едуард Романюта - півфіналіст "Євробачення" в 2015 році з хітом "I want your love". Саме це і стало переломним моментом в кар'єрі артиста.

У співпраці з великими європейськими та американськими паблішерами Jezzel Music, Cosmos Music Publishing AB, Wicked Music, Snowflake Music, The Kennel і іншими західними компаніями, співак випустив 13 англомовних пісень, які зайняли видатні місця в різних хіт-парадах.

Новий сингл Million, а також багато інших сюрпризів ви зможете почути 12-го Травня, о 20:00, в одному з найбільших розважальних комплексів Києва - "Olmeca Plage" Едуард організовує Grand Euro Party за участю зіркових гостей, переможців та учасників пісенного конкурсу Євробачення.

Дивіться відео синглу Million

Сайт виконавця - http://www.romanyuta.com.ua

Посилання на VEVO - https://www.youtube.com/user/EduardRomanyutaVEVO/videos

Посилання в iTunes - https://itunes.apple.com/artist/eduard-romanyuta/id620559789?l=en

Сторінка на Facebook - https://www.facebook.com/eduardromanyutaofficial/

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів