Принц Гаррі вперше офіційно вивів в люди кохану-актрису. Перше ФОТО поцілунку пари

8 травня 2017, 11:32

Американська актриса Меган Маркл, котра підкорила серце британського принца Гаррі, вперше з'явилася на офіційному заході в якості його дівчини. А папарацці вдалося вперше підловити пару за поцілунком.

35-річна Меган днями побувала на благодійному заході - грі в поло у Беркшері. Дівчина разом з іншими королівськими гостями з трибуни спостерігала за граю Гаррі, пише "The Sun".

Меган Маркл здійснила перший офіційний вихід в люди в якості дівчини принца

На традиційному світському заході зазвичай присутня королева Єлизавета ІІ. Проте цього року її не було.

Тож уся увага ЗМІ була прикута до принца Гаррі та його коханої Меган. Останняя була вбрана в елегантну темню сукню та білий жакет. А очі ховала за сонцезахисними окулярами.


Гаррю гарцював на коні перед коханою

Та онук британської королеви та його дівчина відзначилися не лише першим публічним виходом на світський захід, а й першим поцілунком. Принаймні, це вперше фотографи зуміли заскочити Гаррі й Меган за любощами.

Знімки цілунку принца й актриси публікує "The Telegraph".

Судячи за все, папарацці підловили парочку на парковці. Саме біля автомобіля принц Гаррі й Меган Маркл дали волю почуттям.

Пару підловили за поцілунком

Нагадаємо, чутки про роман онука Єлизавети ІІ із американською зіркою серіалі з'явилися в жовтні минулого року. А згодом принц Гаррі підтвердив стосунки з Меган й наголосив, що це не гра, а його життя.

Старший брат Гаррі принц Вільям схвалив його дівчину. А от принц Чарльз буцімто не в захваті від вибору сина.

Останні чутки про зіркову пару такі: Гаррі й Меган житимуть разом, але з весіллям не квапляться. Чого не скажеш про дітей - кажуть, закохані не хочуть тягнути з нащадками.

Прінтскрін "The Sun" і "The Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів