Джолі з Піттом можуть скасувати розлучення?

11 травня 2017, 17:30

Подейкують, іще є шанс на те, що колись зразкова й міцна голлівудська пара, Анджеліна Джолі та Бред Пітт, скасує своє розлучення.

Актори знову спілкуються, і до них почали повертатися почуття одне до одного.

Про це розказали джерела "Life & Style", пише "Hollywood Life".

"Віднедавна вони бачаться по кілька разів на тиждень. Поволі старі почуття почали повертатися. Зараз вони настільки відкриті перед одне одним, як не були ніколи, і це схоже на те, ніби вони знову зустрічаються", - зазначив співрозмовник видання.


Джолі та Пітт іще можуть помиритися?

Потеплінню відносин Бреда й Енджі сприяє й те, що тепер вони мешкають неподалік одне від одного: Пітт сам, а Джолі з шістьма дітьми. Актори приховують від синів та дочок свої стосунки, не бажаючи давати їм марну надію, бо може нічого не вийти.

"Бред і Енджі наразі приховують свої відроджені стосунки, бо не хочуть заплутувати дітей. Благополуччя дітей – їхній пріоритет. Дуже очевидно, що Бред досі силько кохає Анджеліну, і вона теж його кохає. Вона бачить, як він старається, і це її підкорює", - додав інформатор.

Нагадаємо, в нещодавньому відвертому інтерв’ю Бред Пітт визнав, що в нього були серйозні проблеми з алкоголем, і що тепер він працює з психологом. А розставання з дружиною навчило його відпускати того, кого справді кохаєш.

Як відомо, Анджеліна Джолі подала на розлучення з Піттом у вересні.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів