"Pentatonix" залишив один із учасників

13 травня 2017, 09:10

Американський співочий колектив "Pentatonix" із квінтету перетворився на квартет. Гурт залишив один із учасників, Аві Каплан.

Він повідомив це у відеозверненні до шанувальників на Facebook.

Товариші Аві, що залишаються, теж знялися разом із ним. Упродовж відео вони мовчки сидять із сумними обличчями. Та й сам Каплан, коли говорить про "шість найнеймовірніших років у своєму житті", ледве стримує сльози.


"Усе те, чого ми добилися, вся та музика, яку ми створили, і всі ті люди, яких ми зворушили цією музикою – це перевищую все, про що я міг мріяти в своєму житті", - зізнається артист, котрий все ж прийняв рішення піти власним шляхом.

"Упродовж мого шляху з "Pentatonix" цей темп завжди був тяжким для мене. Мені тяжко не бути поруч із моєю родиною та друзями, коли я потребую їх, або коли вони мене потребують. Тяжко не мати змоги втекти на природу, коли я відчуваю себе переповненим, або коли мені просто потрібен якийсь час для себе", - пояснив причини свого кроку Аві.

Співак сподівається, що шанувальники зрозуміють його вчинок та не перестануть його підтримувати.

Як відомо, п’ятеро засновників "Pentatonix" - Аві Каплан, Скотт Хойїнг, Керстін Малдонадо, Кевін Олусола та Мітч Грассі – вчилися в одній школі та створили гурт, щоби перемогти на пісенному конкурсі. За кілька років колектив став справжньою сенсацією на YouTube та виборов три "Греммі".

Дивіться одне з останніх ВІДЕО, на якому Аві, Скотт, Кевін, Керстін і Мітч ще всі разом.

Відео з Facebook та YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів