50-річна Сальма Хайєк знялася для глянцю й розказала, як обманює час

15 травня 2017, 15:30

Мексиканська акторка Сальма Хайєк розповіла, що в свої 50, звільнившись від амплуа "секс-бомби", вона має значно більше цікавих пропозицій, ніж у молоді роки.

А акторство для неї – це спосіб обманювати час.

Про це Хайєк говорила з журналом "Rhapsody".

Хайєк уміє обманювати час

"У мене ніколи не було стільки роботи. Кажуть "Заощаджуй гроші, після 30 всьому кінець." Але мені й казали "Ти ніколи не матимеш роботи в цьому місті, бо ти – мексиканка, і в тебе акцент." Зараз мені 50, і я працюю більше, ніж будь-коли. Найкращі ролі – це ролі жінок за 30 і старше. Як для акторки для мене зараз вибір багатший. Тепер я вільна від секс-бомби", - поділилася Сальма.


Зі слів зірки, їй подобається проживати життя своєї героїнь, і це – одна з причин, чому вона обрала цю професію.

"Мені не до вподоби цей вислів, що ти живеш лише раз. Це так обмежує, правда? Я зрозуміла, що як стану акторкою, то зможу жити багато разів, дуже багато різних життів. А ще мене дуже, дуже цікавить людство. Тож ти маєш нагоду дослідити різні аспекти людства через різних людей. Це мій спосіб обманути життя – і простір, і час", - зазначила Хайєк.

Як відомо, в Сальми є ще одна хитрість, завдяки якій їй вдається зберігати молодість. Зірка варить собі "огидний" бульйон із кісток та п’є по склянці щодня.

Фото з Instagram "Rhapsody"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів