7 вражаючих функцій нового Айфона 7 Плюс

17 травня 2017, 14:00

Айфон 7 Плюс — популярна технічна новинка і мрія шанувальників бренду Apple. Смартфон, який став 10 поколінням айфонів, не може здивувати радикально новим дизайном, але відрізняється важливими функціями, які роблять взаємодію з апаратом ще більш приємною.

Представляємо 7 функцій, які відрізняють апарат від покоління 6S. Ну, а якщо ви вже знаєте переваги гаджета, купити новий Айфон 7 Плюс можна в інтернет-магазині https: //www.moyo.ua/telecommunication/smart/iphone-7-plus/.

  1. 4-ядерний процесор A10 Fusion. 2 додаткових ядра є допоміжними. Прості завдання вирішуватимуть саме ці додаткові ядра, а основні, потужність яких також збільшена на 40%, будуть працювати при активації складних функцій.
  2. Нові кольори корпусу. Називаються вони Black і Jet Black. Також на корпусі більше немає характерних смужок — пластикових вставок.
  3. Захист від води і пилу. Лінійка захищена від пилу, бризок води і навіть коротких за часом занурень у воду на 1 метр (стандарт IP67).
  4. Інновації в камерах. Основна камера доповнена новим спалахом, шестілінзовим об'єктивом, поліпшеними опціями зйомки в нічний час і розпізнаванням фігур. Любителі якісних знімків оцінять вдосконалення фронтальної камери — 7 MPx, стабілізацію зображення та запис Full HD відео.
  5. Покращений екран із яскравістю, збільшеною на цілих 25%.
  6. Інновації звуку. Вперше в історії айфонів з'явилося 2 стереодинаміки, один — зверху, а другий — знизу. Якщо включити їх на максимум, звук буде голоснішим удвічі.
  7. Відсутність роз'єму для навушників. EarPods підключаються за допомогою Lightning. Є перехідник для підключення до Lightning пристроїв, які раніше підключалися через 3,5 мм коннектор.

Топ-7 нових функцій — далеко не все, чим може здивувати новий Айфон 7 Плюс. Більша ємність батареї, максимальна швидкість 4G до 450 Мбіт/с, збільшена внутрішня пам'ять до 256 ГБ і обсяг ОЗУ — до 3 ГБ, а також інші опції роблять апарат вельми привабливим для шанувальників Apple.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів