У Тейлор Свіфт таємний роман із британським актором?

17 травня 2017, 12:47

Подейкують, американська співачка Тейлор Свіфт, котра останнім часом якось пропала з радарів, насправді з головою поринула у новий роман.

Вона вже кілька місяців таємно зустрічається з 26-річним британським актором Джо Елвіном.

Про це стало відомо The Sun.

Зі слів друга парочки, вони воліють поки що приховувати свої стосунки від широкого загалу. Причина в тім, що 27-річна Тейлор добре пам’ятає, як ажіотаж публіки та прискіплива увага ЗМІ зруйнували її відносини з Томом Хіддлстоном.


У Свіфт новий роман?

"У Тейлор і Джо все по-справжньому, це дуже серйозні стосунки. Але після того, що сталося з Томом Хіддлстоном, вони налаштовані це не афішувати", - зазначив інформатор.

Зі слів джерела, роман Свіфт та Елвіна досі тримався в секреті лише від преси: рідні та друзі співачки та актора знають про їхні стосунки вже кілька місяців.

Джо мешкає в Лондоні, причому досі живе в будинку своїх батьків. А Тейлор часто літає до нього в гості. Вона навіть спеціально орендувала будинок у британській столиці. Свіфт подорожує приватними літаками, а коли десь іде разом із коханим, то ховає обличчя за капелюхами та шаликами, щоби її не впізнали.

Нагадаємо, подейкують, Тейлор Свіфт вирішила заморозити свої яйцеклітини, щоби не відчувати поспіху в пошуках ідеального чоловіка, з якими вона хотіла б завести дітей.

Фото з Instagram Свіфт та Twitter Елвіна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів