Зірка "Гри престолів" розповіла про бойфренда, з яким не почувається задротом

17 травня 2017, 16:07

Британська акторка Софі Тернер, відома за роллю Санси Старк у "Грі престолів", дуже рада, що її бойфренд, музикант Джо Джонас теж належить до світу шоубізнесу.

Бо зі звичайним хлопцем вона б почувалася "задротом".

Про це, а ще просто стосунки зі своєю серіальною сестрою Мейсі Вільямс Софі поговорила з InStyle.

Як зізналася Тернер, вона – страшне патякало, і їй дуже важко стриматися і не вибовкати, що далі буде у "Грі престолів", яка стала для неї мов реальне життя. Завдяки серіалу вони потоваришували з Мейсі Вільямс, і, зі слів Софі, та помагає їй долати складнощі, які несе в собі акторська робота.


"Сестрички Старк": Мейсі Вільямс і Софі Тернер

"Це дивовижно та складно. Мати поруч когось, хто розуміє, через що ти проходиш, людину твого віку з таким самим бекграундом – це така рідкість. У нас були одні й ті ж самі труднощі зі сприйняттям власного тіла та пубертатом, і дорослішанням на очах публіки. Але я знайшла свою силу в ній, а вона, гадаю, знайшла свою в мені", - поділилася Тернер.

Розуміє Софі й її коханий Джо.

"Виявилося, що простіше зустрічатися з тим, хто розуміє цю індустрію або належить до цього світу. Ти усвідомлюєш, що ви не зможете бачитися постійно. І не почуваєшся задротом, коли говориш йому: "Мій речник каже, що я не можу цього зробити…", - пояснила акторка.

Нагадаємо, якраз нещодавно Тернер вскочила в скандал. Її звинуватили в расизмі через слово "нігер", яке вона буцімто промовила на жартівливому відео з бойфрендом у спортзалі. Софі дуже засмутилася і запевнила, що такого не казала.

Фото з Instagram Тернер

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів