Робін Райт топлес розказала, як її обдурили творці "Карткового будинку"

18 травня 2017, 15:00

Американська акторка Робін Райт вірила у те, що вона та її партнер за серіалом "Картковий будинок" Кевін Спейсі отримують однакові гонорари. Але з'ясувала, що її обманули.

Зірка вважає це несправедливим, адже їхні герої, Клер і Френк Андервуди, рівнозначні.

Про це Робін сказала в інтерв’ю журналові The Edit, пише The Daily Mail.

"Мені сказали, що ми отримуємо рівну платню, і я їм повірила, а нещодавно з'ясувала, що це неправда… Це треба розслідувати", - поділилася Райт.


51-річна Робін Райт оголила груди для глянцю

"Клер і Френсіс рівнозначні за своєю силою, у своєму союзі та сюжеті. Може, у мене не так багато сцен чи слів, як у Френсіса, але Клер і не потрібно так багато вербалізувати. Це Френсіс – оратор, поет, демонстратор… Клер – його его, котра сидить позаду і скеровує його, але вони – однопланові партнери", - наголосила акторка.

Як свого часу повідомляло видання The Huffington Post, за кожен епізод третього сезону серіалу Кевінові Спейсі заплатили 500 тисяч доларів, а Робін Райт – 420 тисяч.

Робін змушена констатувати, що материнство мало негативні наслідки для її кар’єри. Поки вона ростила своїх із Шоном Пенном дітей, доньку Ділан та сина Хоппера (яким зараз уже 26 і 23 роки), її перестали запрошувати на ролі. Та вона ні про що не шкодує.

"Як мати я ніколи б не хотіла повернутися та вчинити інакше, бо мені подобалося бути поруч із моїми малюками. Але я знала, що лишилася поза грою", - зазначила Райт.

Як відомо, Робін Райт і Шон Пенн розлучилися в 2010-му році. Їхній син Хоппер уже пробує себе а акторстві та, разом із сестрою, в рекламі.

Прінтскрін з сайту The Daily Mail

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів