Зої Салдана: Не вірю в дієти

19 травня 2017, 11:55

Американська акторка Зої Салдана не вірить у дієти. Вона вважає неправильним позбавляти чогось своє тіло і в їжі старається дотримуватися здорового балансу.

38-річна зірка "Вартових галактики" має зріст 170 сантиметрів та важить 52 кілограми.

Про своє харчування і спорт Зої розказала журналові Shape.

"Я не вірю в "вільні дні", в які можна їсти, що завгодно, оскільки не вірю в дієти. Я намагаюся не позбавляти своє тіло нічого, бо коли кілька днів їм самі салати та протеїн, мені дуже кортить вуглеводів. А коли їм збалансовано, менше думаю про їжу і більше про все інше. Річ у тім, щоби їсти для життя, а не жити для їжі", - поділилася акторка.


Салдана та її сім'я намагаються харчуватися свіжими продуктами. Актриса зазначила, що перестає довіряти їжі, котра була упакована у пластик.

Зої Салдана не сидить на дієтах

"І ми почали рухатися в бік того, щоби стати родиною вегетаріанців; у суспільстві дуже багато насильства, воно дисфункціональне, в нього неправильні відносини з тим, як ми вирощуємо та виробляємо м'ясо. Тож якщо мені доведеться платити більше, щоби їсти краще, я просто ліпше збалансую свою книгу витрат. Наприклад, я радше куплю чорний шоколад із ягодами годжі, ніж молочну шоколадку, в якій повно насичених жирів", - пояснила Зої.

Акторка має спадкове аутоімунне захворювання, тиреоїдит Хашимото – це хронічний запальний процес щитоподібної залози. Тому вона не вживає глютену та молочних продуктів.

Що стосується спорту, то Зої старається займатися тричі на тиждень і надає перевагу інтервальним тренуванням. Але не переймається тим, що через постійні роз'їзди та зйомки їй не вдається дотримуватися режиму.

"Я не можу регулярно займатися спортом, тож я компенсую це, харчуючись більш здорово, ніж могла б. Коли в тебе відносно здорові харчові звички, твоїм тренуванням можуть стати ігри з дітьми, прогулянка десь поблизу, гра в літачок або просто зміна підгузків", - додала зірка.

Як відомо, в 2014-му році Салдана народила синів-двійнят, Сая і Бо. А у лютому вони з Перего стали батьками ще одного хлопчика, Зена. Скоріше за все, його для пари виносила сурогатна мати, оскільки жодних ознак вагітності в акторки ніхто не помічав.

Фото з Instagram Shape

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів