Рідні Кріса Корнелла не вірять, що він навмисне наклав на себе руки

19 травня 2017, 17:24

Після висновку судмедекспертів про те, що лідер Soundgarden Кріс Корнелл помер внаслідок самогубства, його рідні виступили із заявою.

Дружина музиканта від усієї його сім'ї оскаржила версію його самогубства.

У заяві Віккі Корнелл йдеться, що незадовго до смерті Кріс поводився дивно і ймовірно його вбило передозування протитривожними ліками, пише Rolling Stone.

"Смерть Кріса - це втрата, яка відібрала мову і створила порожнечу в моєму серці, яка ніколи не буде заповнена. Як всі, хто знав його, я вважаю, що Кріс був відданим батьком і чоловіком. Він був моїм найкращим другом", - написала Віккі.


"Його світ обертався навколо по-перше, його сім'ї і, по-друге, звичайно ж його музики", - наголосила вона.

З словами дружини Корнелла, той намагався весь вільний час проводити з сім'єю й мав купу планів на майбутнє. Тож жінка не вірить, що коханий навмисне вкоротив собі віку.

Дружина Кріса Корнелла виступила з заявою

Тим паче, що Віккі пригадала, що під час їхньої останньої телефонної розмови Кріс поводився дивно.

"Коли ми говорили після шоу, я помітила, що він наче ковтав слова. Він був дещо іншим, ніж зазвичай. Коли він сказав мені, що може прийняти додаткову пігулку "Ativan" (протитривожний препарат) або дві, я зв'язалася з його охороною і попросила, щоб вони наглядали за ним", - зауважила дружина музиканта.

"Нез'ясовно, що з ним сталося. І я сподіваюся, що подальші медичні звіти нададуть додаткові деталі. Я знаю, що він любив своїх дітей і не зміг би піти від них, навмисне покінчивши з власним життям", - додала Віккі.

Адвокат сім'ї Корнелл підтвердив сумніви рідних артиста:

"Без результатів токсикологічних тестів ми не знаємо, що сталося з Крісом. Можливо якісь лікарські речовини призвели до його смерті. Кріс, наркоман у зав'язці, мав рецепт на "Ativan" і міг прийняти більше, ніж рекомендовану дозу. Сім'я вважає, що якщо Кріс вчинив самогубство, то він не знав, що він робить, і що наркотики або інші речовини могли вплинути на його дії".

Юрист додав, що серед побічних ефектів "Ativan": "параноїдальні або суїцидальні думки, невиразна мова і порушення свідомості".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що судмедексперти підтвердили самогубство Корнелла.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів