Найцікавіше з церемонії BMA: ювілей пісні з "Титаніку" і відверті вбрання 71-річної Шер

22 травня 2017, 10:26

Канадська співачка Селін Діон виконала свою легендарну "My Heart Will Go On" – із нагоди 20-річчя саундтреку до фільму "Титанік".

У соцмережах зворушливий виступ Діон спричинив справжню бурю: люди постять фото і гіфки, показуючи, як плачуть під улюблений хіт.

До слова, як пише The Daily Mail, в урочистий вечір на Селін були коштовності вартістю в 3 мільйони доларів.


А 71-річна Шер довела, що просто кокетувала, балакаючи про те, яка вона вже стара – бо класно запалила на сцені Billboard Music Awards у відвертих вбраннях. Їх було два – біле для виконання пісні "Believe" і чорне для " If I Could Turn Back Time".

Між іншим, за лаштунками не стрималася від танцю й Діон.

Про головні цікавинки церемонії пише сайт Billboard.

Частиною видовищного виступу репера Дрейка, який, нагадаємо, отримав цього року рекордні 13 статуеток, стали танок фонтанів та феєрверки.

Епатажна Нікі Мінаж відкривала церемонію "сексі-сіквелом фільму "Шалений Макс: Дорога гніву", з'явившись перед глядачами в образі Фуріози.

Нікі Мінаж потішила публіку 9-хвилинним сексі-перфоменсом

Шквал мемів у мережі спричинив виступ новозеландської співачки Лорд. Її номер був стилізований під спів у караоке, а на зірці були звичайнісінькі "матусині джинси".

Кумедний момент був під час виступу Майлі Сайрус, котра представила свою нову пісню "Malibu". На глядачів полетіло багато-пребагато повітряних кульок, а як вони почали лускати, то мало не заглушили голос самої артистки.

Як пише сайт, коли трансляцію перервали на рекламу, присутніх у залі попросили долускати ті кульки, що лишилися, аби більше не заважали.

Фото і відео з соцмереж, із YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів