Йохансон закрутила роман із телеведучим?

23 травня 2017, 12:50

Подейкують, американська акторка Скарлетт Йохансон іще не встигла офіційно розлучитися зі своїм чоловіком Роменом Доріаком, як уже крутить новий роман.

Зірці приписують стосунки з одним із ведучих телешоу Saturday Night Live Коліном Джостом.

Про це пише Radar Online.

Причому кажуть, що це Скарлетт перша запала на Коліна та проявила ініціативу. Імовірно, вони познайомилися, коли Йохансон стала грати Іванку Трамп у скетч-шоу.


У Йохансон водночас є і законний чоловік, і бойфренд?

Зі слів джерела, перед зйомкою фінального епізоду телешоу в цьому сезоні Йохансон знаходилася в гримерці Джоста. А після всього вони разом були на афтепаті.

"Не було схоже, ніби вони прийшли окремо та вперше зустрілися. Вона накинула на нього оком і цілком ним заволоділа", - засвідчив інформатор.

Те, що між Скарлетт та Коліном дещо таки відбувається, підтвердило і джерело E! Online. Але ні про що серйозне поки не йдеться.

"У них не стосунки, але вони добре проводять разом час. Вони подобаються одне одному, але про ексклюзивні відносини не йдеться, принаймні зараз", - зазначив співрозмовник видання.

Нагадаємо, на думку Йохансон, моногамія взагалі річ неприродна. Невідомо, чи не стали такі погляди зірки причиною її розриву з Доріаком, від якого вона має доньку Роуз. Екс-подружжя має намір воювати за дитину.

Фото з Instagram та з сайту Джоста

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів