Прибульці чи SOS від Меланії: червоні спалахи в Білому домі заінтригували соцмережі

30 травня 2017, 11:01

Увечері 28-го травня відеокамери, які були націлені на Білий дім, зафіксували дивні червоні спалахи – буцімто у вікнах другого поверху будівлі.

Згодом було офіційно названо причину такої чудасії, але інтернет-користувачі вже встигли набудувати значно цікавіших власних версій і продовжують жартувати про приліт прибульців, дискотеку зі стробоскопом та про сигнали про допомогу, які надсилає перша леді.

"Шон Спайсер відкрив портал до пекла. Ще один таємний хід для адміністрації", - кепкують у Twitter.


"Вони встановили сигналізацію, яка блимає червоним, коли він (Трамп) намагається скористатися своїм Twitter-акаунтом", - припускають жартівники.

Також є версії про те, що в Білому домі працює солярій, що на галявину приземлився корабель прибульців, щоби забрати назад "свого помаранчевого лідера" і врятувати людство, що американський президент передає зашифровані послання росіянам, або що це Іванка Трамп із чоловіком грають у лазертаг.

"Це код Морзе: "Маленькі рученятка заснули, це мій єдиний шанс утекти. Будь ласка, допоможіть. Меланія", - сміються в Facebook.

"Сам диявол наніс візит, щоби забрати Трампа додому", - висувають і таку версію дотепники.

Натомість пояснення виявилося значно прозаїчнішим: як повідомив журналістам Спайсер, червоне світло блимало не в самому Білому домі, то були відблиски від вогників машини швидкої допомоги.

Нагадаємо, про те, що пані Трамп потерпає у шлюбі з Дональдом, жартують із самої інавгурації президента США. А під нещодавньої закордонної поїздки першої пари країни Меланія лише підживила ці чутки, відмовившись брати свого чоловіка за руку.

Відео з YouTube та Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів