Дівчина принца Гаррі вибирає між ним і кар'єрою?

31 травня 2017, 11:28

Подейкують, уже відома приблизна дата весілля британського принца Гаррі з американською акторкою Меган Маркл. А ще кажуть, що дівчина тепер вагається, чи варто їй іти заміж за представника королівської родини.

Маркл побоюється, що цей шлюб поставить хрест на її кар’єрі.

Про це повідомляє Ace Showbiz із посиланням на Radar Online.

Зі слів джерела, Маркл просто розривається між коханим та своїми акторськими амбіціями. Адже саме зараз великі ролі їй буцімто пропонують Лі Деніелс і Тайлер Перрі.


Меган вагається, чи йти їй заміж за принца?

"Меган знає, щойно буде офіційно оголошено про їхні заручини, вороття вже не буде, і те, що перед нею опинилися ці неймовірні сценарії, руйнує її плани (щодо Гаррі)", - зазначив інформатор.

Маркл усе своє життя працювала заради того, щоби стати успішною акторкою, і вона боїться, що увійшовши до королівської родини, не зможе досягти своєї мети.

"Світ Гаррі та відповідальність, яка на неї ляже, дуже лякають її. Вона розуміє, що це її останній шанс визначитися з життєвим шляхом, і вона розривається", - пояснило джерело.

Є чутки, що Меган і Гаррі домовилися призначити своє весілля на весну 2018-го року. Як відомо, свої стосунки з акторкою принц офіційно підтвердив у листопаді 2016-го року.

Нагадаємо, від вибору сина буцімто не в захваті принц Чарльз. Він не хоче собі невістки-простолюдинки, онуки від якої, до того ж, будуть на чверть афроамериканцями.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів