Гослінг і Мендес на межі розлучення?

31 травня 2017, 16:36

Голлівудській акторській парі Райану Гослінгу і Єві Мендес приписують негаразди зі стосунками.

За даними видання Radar Online, пара, котра має двох спільних дітей, але так і не дійшла до вівтаря, вже кілька місяців не живе разом.

А в оточенні акторів кажуть, що кінець стосунків Райана і Єви неминучий.

"Вони пройшли точку незворотності. Найбільшою ознакою того, що все скінчено є той факт, що Єва і Райан навіть не намагаються більше сперечатися. Єдине, що вони обоє згодні, що жодні з їхніх потреб не задовольняються!" - наголосило джерело.


Подейкують, навіть нещодавній День матері Гослінг і Мендес святкували окремо - актор із мамою, а матір його дітей - сама.

Мендес і Гослінг розійшлися?

До слова, кажуть, Єва навіть відмовилася супроводжувати Райана на "Золотий глобус" і "Оскар", де він був серед номінантів.

"Ніхто ніколи б не подумав, що вона пропустить "Оскар". Особливо, коли Райан був номінований на нагороду вперше в житті", - зазначив інформатор.

"Це нонсенс. Коли вони лише почали бути разом, вони не залишали одне одного, їх часто бачили на побаченнях, тримаючись за руки. Тепер такого просто немає", - додав він.

Дехто каже, що вся справа в іншій жінці. Мовляв, Мендес дуже не подобається Емма Стоун, котра зіграла з Гослінгом у "Ла-ла-ленді".

"Між Еммою і Райаном прямо зараз найсильніша хімія в Голлівуді. Здаться, Єва почувається абсолютно налякана цим. Хоча ні Емма, ні Райан не давали жодних причин для занепокоєння", - пояснило джерело.

Нагадаємо, Мендес і Гослінг познайомилися в 2011-му році на зйомках фільму.

А минулого року акторам приписали таємне весілля.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів