Панін про заборону в'їзду в Україну: Напевно, бояться за своїх собак

1 червня 2017, 15:08

Російські актори Олексій Панін, Леонід Ярмольник і режисер Станіслав Говорухін відреагували на нагадування рішення СБУ про заборону їм в'їзду на територію України.

Найбільше відзначився Панін. Актор, котрий неодноразово фігурував у скандалах, а нещодавно його взагалі звинуватили у статевому акті з собакою, вирішив пожартувати.

"Напевно, бояться за своїх собак. Напевно, вони переживають за безпеку своїх тварин", - сказав Олексій.

"Якщо серйозно, я не розумію, чому тільки сьогодні українські ЗМІ, СБУ виклали інформацію про те, що мені закрили в'їзд на Україну. Наскільки я знаю, мені закритий в'їзд ще з зими 2015-го року", - цитує актор Комсомольская правда.


Актор і режисер Станіслав Говорухін відреагував більш стримано.

Панін навіщось приплів сюди й ще своє "злягання з собакою"

"Я, по-перше, не збирався (їхати в Україну), а по-друге давно вже ця історія триває. Ну, на здоров'я! Нічого страшного тут немає. Мене ніяк це не чіпає. Я і оскаржувати не збираюся, що тут говорити", - наголосив він.

А от Ярмольнику шкода, що так сталося. Але шкода йому не себе, а українців.

"Це дуже прикро! Це страшне таке, скажімо так, державне шкідництво. Вони шкодять насамперед своєму народу. Ми-то вихід знайдемо... Пройдуть роки, а речі, які стосуються культур, не відновити", - сказав він.

Нагадаємо, раніше активісти опублікували відповідь на свій запит від СБУ, що відомство заборонила в'їзд на територію України низці російських артистів, серед яких Олексій Панін, Нікіта Міхалков, Станіслав Говорухін, Михайло Задорнов, Надія Бабкіна, Ірина Алфьорова.

Фото Комсомольская правда

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів