Собчак на тлі пенісів обурила росіян. ФОТО

2 червня 2017, 12:17

Російська телеведуча Ксенія Собчак знову опинилася в центрі уваги ЗМІ. Цього разу білявка збурила мережу захопленням членами.

Нині Ксюша подорожує Бутаном, де, як виявилося, символом є чоловічий статевий орган. Захоплена цим фактом, Собчак наробила фотографії на тлі пенісів, чим підірвала російські "скрєпи".

Собчак зробила фото з пенісами

"Великий Х**- символ Бутану. А я ж якось відразу відчула що країна хороша, правильна! "Х**поклоніння - зрозуміла річ, яка має практичну користь в повсякденному особистому житті! Навіть музей такий є. І Храм Х**. Не жартую!!! І намалювати його на власному будинку, що стоїть в чиїхось міцних руках, цілком природно", - написала в Instagram телеведуча.

Ці фото обурили підписників телеведучої

"Цікаво було б дізнатися, що вважається образою почуттів віруючих х**преклонітелів?" - додала вона.


Ксенія написала враження від Бутану

Ксенія пожартувала, що непристойні написи з трьох букв на парканах Росії - це, певно, не просто так, а план із захоплення чужинцями:

"Зате тепер мені відкрилася істина, нас хоче захопити не зла Америка, а Бутанська Визвольна Армія, яка по-партизанські пише всюди Святе Слово на наших, російських парканах!!".

Але й "прийстойні" фото у Собчак є

У коментарі до Собчак прибігли обурені читаті, які узялися сварити її за такі відверті фото на тлі пенісів. А російські ЗМІ пишуть, що телеведуча образила росіян.

Нагадаємо, нещодавно Ксенія Собчак записала відеозвернення до президента України Петра Порошенка. Росіянку обурило те, що український лідер заборонив ВКонтакте і Одноклассники.

Фото з Instagram Ксенії Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів